Sunday, June 9, 2013

Despre blogul SWIMMING SYNERGY



Am realizat acest al 4-lea blog [SWIMMING SYNERGY]cu intentia vadita de a oferi celor interesati un suport de exprimare a gandurilor, proiectelor, propunerilor si sfaturilor menite a ajuta relansarea inotului nostru pe o curba ascendenta a rezultatelor de valoare.

El este destinat celor care incearca sa puna umarul la acest obiectiv atat de frumos si de dorit.

Pentru a vorbi aceasi 'limba', cea a colegialitati si a respectului.., in acest blog ar fi de dorit sa apara si exprimari critice... dar ele sa fie insotite si de solutii viabile. [ a critica ceva doar de dragul criticii care te face interesant dar nu util nu este nevoie, nicaieri in lumea sec. XXI].

Primele reactii ar trebui sa se refere la solutii de sponsorizare a activitatii, sponsorizari care sa sprijine evolutia diferitelor grupe de varsta si nivele, de la incepatori pana la elita internationala.

Apoi, ar trebui sa avem parte si de expuneri metodice cu referire la intregul proces de pregatire, incepand la organizare, la indicatii metodice si reguli de pregatire eficienta, etc.

Si asistenta stiintifica atat de dorita a brigazii de urmarire si control a pregatirii ar trebui sa aibe foarte multe interventii ...

In blog, cine vrea sa posetze 'ceva' trebuie, mai intai sa posteze un scurt CV al activitati sale, o fotografie tip pass, date de identificare, rezultate, proiecte si apoi dezbaterea la care s-a angajat

Blogul are un nume cu sens mobilizator = SINERGIE; acesta este termenul folosit de bilogisti si nu numai .., de a defini o 'uniune a unor functii, calitati, in cazul nostru postari - care sa ajute buna functionare a unui organism iar pentru noi.. sa ajute la dezvoltarea neta, evidenta a rezultatelor superioare la inotul sportiv [ inotul sportiv este acea parte a activitatii care se refera la evolutiile subiectilor avand varsta pubertatii, cand deja dupa debut incep sa apara motivatii solide pentru performanta].

{ in acest sens voi crea pe facebook un nou grup numit "Romanian Sinergy Swimming Club' unde cei interesati pot face propuneri concrete pentru indeplinirea, in perfecta uniune, a obiecitvul final - cresterea performantelor noatre la inotul sportiv ...}

No comments:

Post a Comment