Thursday, November 15, 2012

"Jimnic secvence ' in Herastrau Park in Bucharest




miercuri, 25 aprilie 2012


"Jimnastica la Hearstrau...."

 

Am luat cu mine 'webcam'-ul auto [ care poate fi si portabil...]; asa am înregistrat unele imagini din plimbarile mele prin Parcul Herăstrău.

Acum încerc sa postez un video-clip din 'santierul' rezervat gimnasticii, şantier aflat la dispoziţia

 tuturora în parcul evocat.

Dacă primiți un mesaj de eroare al playerului video, în majoritatea cazurilor, videoclipul ar trebui să fie disponibil din nou în circa 30 de minute. Această eroare poate să apară din mai multe motive. Printre acestea se numără probleme cu furnizorul de servicii de internet, numărul de dispozitive sau de utilizatori conectați, configurația hardware-ului și a software-ului, conexiunea la internet sau probleme cu videoclipul în sine.
Iată câteva sfaturi pentru rezolvarea acestei probleme pe computer sau pe site-ul pentru mobil. După fiecare pas, încercați din nou să vizionați videoclipul.
  1. Încercați din nou după 30 de minute În majoritatea cazurilor, videoclipul ar trebui să fie disponibil din nou în circa 30 de minute. Dacă nu, încercați următoarele sfaturi.
  2. Reîncărcați pagina Pentru multe browsere, puteți apăsa tasta F5 sau tastele Command+R de pe tastatură pentru a reîncărca pagina curentă.
  3. Schimbați calitatea videoclipului Dați clic pe pictograma roată din colțul playerului video și selectați o setare mai redusă pentru calitate, cum ar fi 240p sau 360p. Așteptați ca bara zonei tampon să înceapă să încarce înainte de a da clic pe butonul de redare în playerul video.
  4. Închideți alte file și ferestre Dacă aveți mai multe file sau ferestre deschise în browser, închideți-le.
  5. Faceți upgrade-ul browserului Dacă vă doriți cea mai bună experiență de vizionare pe YouTube, faceți upgrade la cea mai recentă versiune a browserului.
  6. Actualizați Flash Player Unele videoclipuri YouTube sunt transmise în flux prin Adobe Flash Player, un plug-in pentru browserul web. Prin urmare, asigurați-vă că actualizați la cea mai recentă versiune.
  7. Activați JavaScript Multe funcții au nevoie de JavaScript pentru a funcționa. Asigurați-vă că browserul are JavaScript activat.
  8. Goliți memoria cache și ștergeți cookie-urile Golirea memoriei cache și ștergerea cookie-urilor pot să îmbunătățească viteza și performanța browserului.
  9. Încercați să vizionați videoclipul pe alt browser sau computer

 

 

Am experimentat noul program de folosirea [perfectionata]

 a blogului.., cred ca am reusit.., ceea ce nu pot face cu albumele 

cu fotografii....; mai incerc

No comments:

Post a Comment