Monday, January 7, 2013

RETRO - emailuri cu Victor Mociani.....



“”Anii m-au ajuns din urma ....”” dar eu nu te cred ! (cititi 'dal Coda al Capo'...)
Re: .cine s-a gasit sa vorbeasca .......
...
From:
Victor Mociani http://presence.msg.yahoo.com/online?u=victormociani&m=g&t=0
...
View Contact
To:
Mircea Olaru



Mai Mirciulica,
In sportul de mare performanta afara de Selectie, ideia principala ramane pregatirea pentru a deveni "virtuos" precum artistii de circ sau artistii instrumentisti ori balerinii etc.

Pentru ramurile sportive ce se deplaseaza in timp si spatiu, punctul de plecare ar trebui sa fie determinarea cat mai precisa a tipului de efort specific pe distanta de concurs si in alura de obiectiv, al sportului sau al probei practicate.

Cand acest pas a fost parcurs urmeaza "tintirea" pregatirii pe asigurarea resurselor energetice pentru desfasurarea actiunii motrice si nu pe actiunea motrica in sine.
Pentru sporturile mai sus amintite asigurarea resurselor energetice ramane cheia asigurarii "virtuozitatii". Iata o abordare poate mai noua a antrenamentului pentru marea performanta.
Ti-am transmis aceasta ideie poate doresti sa o aprofundezi, pentruca eu nu mai mai implic in acest lucru,.... anii m-au ajuns din urma.... sa traiesti, sa fii sanatos si fericit in nebunia ta.
Cu drag V.M.

--- On Sat, 7/3/10, Mircea Olaru wrote:

From: Mircea Olaru
Subject: .cine s-a gasit sa vorbeasca. ......
To: "Victor Mociani"
Date: Saturday, July 3, 2010, 11:13 AM
tu care stii apa ca pe degete....
hai ca-i tare

nu mai semnez cu hihuhoha ci cu 'water is my world'
ai putea sa-mi scrii un articolas ds. ce vrei tu....
sa te fac fericit in blogul meu

dar sa-l scrii asa ca mester mare ce esti
M.O.
Bucuresti, Romania ++40722476223
http://despre-inot.blogspot.com/ = noua adresa a blogului


From: Victor Mociani
To: Mircea Olaru
Sent: Sat, July 3, 2010 5:17:44 PM
Subject: Re: ANUNT PE TOATA LUMEA SI-UN POPOR.....
Bravo hihuhoha! Sper ca nu si puhoaiele de apa care navalesc si matura totul in calea lor, la urma urmelor tot apa este, dar pentru mine si pentru multi altii nu apa aceasta este viata lor.
Victor M.

--- On Fri, 7/2/10, Mircea Olaru wrote:

From: Mircea Olaru
Subject: ANUNT PE TOATA LUMEA SI-UN POPOR.....
To: dl_mircea_dragu@yahoo.com, arthur.ka@gmail.com, avsabin@yahoo.com, atenaanca@yahoo.com, ahidegcuti@yahoo.com, swiming_andrei_ganea_96@yahoo.com, boboc.virgil@yahoo.com, balaban_radu@yahoo.com, carmenswimer@yahoo.com, cristiangherghel@yahoo.com, bobodiving2004@yahoo.com, club_olimpia@websat.ro, club_sportiv_ciprian@yahoo.com, clubsportivelles@yahoo.com, contact@anunturi-sportive.ro, contact@bsc.com.ro, contact@erasport.ro, contact@inot-masters.ro, contact@oxigensport.ro, contact@timisoara.inot-masters.ro, css1pajura@yahoo.com, totulpentruinot@yahoo.com, laguna@cta.ro, contact@delfinul.ro, office@club-orca.ro, clinciugabriela@yahoo.com, coach.laura@yahoo.com, delswim_s@yahoo.com, dgsava@yahoo.com, kikitheswimmer@yahoo.com, zganapanaru@yahoo.com, pierrehillerin@yahoo.com, e.hanu@yahoo.com, tileagaoctavian@gmail.com, florin_barbulescu2000@yahoo.com, bucharest_sport_club@yahoo.com, geta_spirlea@yahoo.com, giculici@yahoo.com, ginahandrea@yahoo.com, grosusorin@yahoo.com, thfitness@rogers.com, info@miciicampioni.ro, inot.resita07@yahoo.com, alex@kinetosport.ro, ionut.rogoveanu@gmail.com, peteleyattila@yahoo.com, bobodiving2004@yahoo.com, CosteanuCezar@yahoo.com, laura_ghilik@yahoo.com, lacustalarisa@yahoo.com, alint61@yahoo.com, lucian.hanu@cta.ro, lucielav05@yahoo.com, lisetchi@gmail.com, p.lew6@wp.pl, madabuzau@yahoo.com, mdobosan@yahoo.com, mladioct@yahoo.com, marian_slavic@yahoo.com, nicolae.ivan@clubuldeinot.ro, ank_patrascoiu@yahoo.com, sorinpl@online.de, romeogrumaz@yahoo.com, valiros@gmail.com, d.caminschi@cidaal.com, swimmer_tony@yahoo.com, sandupopescu@gmx.de, stefan.marica@xtra.co.nz, victormociani@yahoo.com, vtaranu@laposte.net, matei.giurcaneanu@delfinul.ro, scanave@yahoo.com, anamariagunsel@yahoo.com
Date: Friday, July 2, 2010, 6:51 AM
Incepand de azi am reusit sa scriu pe o noua adresa de blog (http://despre-inot.blogspot.com/) si incep sa invat noile reguli de postare;

Ca si la celalalt, voi scrie parerile mele, voi reproduce parerile altora, evident si ale voastre, spre 'binele' natatiei de care majoritatea din aceasta lista sunteti atasati.

Ma gandeam al un 'motto'....; cei de la FINA vb. ds. apa in nume colectiv.... ('water is our world') - dar eu, pentru ca sunt un 'individualist', 'cerc a rosti -
'water is my world' .... , merge...?
va doresc sa fiti sanatosi, bucurosi si fericiti ...., ca mine !

mircea
Bucuresti, Romania ++40722476223
http://despre-inot.blogspot.com/ = noua adresa a blogului





No comments:

Post a Comment