Monday, June 8, 2015

TEHNOCRATIA CONSTITUTIONALA si viitorul nostru.....

.... Mircea Olaru a distribuit postarea lui.
18 mai la 19:30
A editat un document.
"Chemare la schimbare" ....

Dragi prieteni,


Tot ce s-a legat si se mai leaga de "Politica&comp." este un mod perimat de organizare a societatii; la noi in Romania aceasta forma a devenit o frana in dezvoltare si TREBUIE renuntat la toate aceste manevre care sub denumirea 'DEMOCRATIE' a reusit sa conturezse o forma de non-convietuire, de viata mafiota de mari proportii, principalii perdanti fiind noi si viitorimea noastra.


De aceea, pentru prima data in istoria vietilor noastre propun ca prin sintagma TEHNOCRATIE CONSTITUTIONALA sa ne debarasam de trecut si printr-o revolutie pasnica sa ne schimbam viata, sa trecem la cea mai recunsocuta calitate a unui om: COMPETENTA.


Ea se poate demonstra numai prin examen transparent al abilitatilor si cunostintelor {Examen de Dosar+ Examen (scris+oral) tip BAC} care sa permita celor indreptatiti de rezultate, sa acceada la conducerea societatii, fie ea la nivel local, fie la nivel reprezentativ.


Exista, probabil, mai multe variante de emancipare a acestui nou mod de organizare a noastra - principalul lucru este : RENUNTAREALA POLITICA asta paguboasa si la tot ce se leaga de ea si promovarea TEHNOCRATILOR in fruntea societatii.


invit pe toata lumea si toti prietenii mei de FB,  sa participe la aceasta dezabatere care poate gasi, in final, singura varianta aplicabila noua pentru a iesi din noroiul in care ne-au adus politicienii.


Va doresc la toti cei care vor participa, fie chiar cu un simplu gand : Sanatate si Virtute !


Dumnezeu ne va ajuta, Amin !
(Distribuiti-l)

No comments:

Post a Comment